I’ll Be Home For Christmas – Egyedi üveggömb Kollekció

7 390 Ft

(1 vásárlói értékelés)

Az I’ll Be Home For Christmas matt üveggömb tökéletes választás a klasszikus karácsonyi színek kedvelőinek, egyedi felirattal a legkülönlegesebb gömb lehet a karácsonyfán. Ezért készítettünk Neked egy kollekciót, melyben 1 db matt kék és 2 db féyes nfehér üveggömböt találsz. Írd be a lenti mezőbe, hogy Neked mit írjunk egyedi üveggömbödre! Az üveggömbök átmérője 8 cm, melyet egységesen fehér szaténszalaggal díszítünk.

Válassz üveggömbödhöz díszcsomagolást!

A képen az üveggömbök díszcsomagolásban láthatók.

Készleten

Mi őszintén hisszük, hogy a Karácsony a legszebb időszak az év során.
A kék szín szimbolizálja a hűséget, a reményt és a bizalmat. Mindazt, amit a család egysége is képvisel. Készítettünk Neked egy kollekciót, melyben 1 db matt kék és 2 db fehér fényes üveggömböt találsz.
A kék üveggömböket fehér, a fehér üveggömböket fekete felirattal díszítjük egyedi igényeid szerint. Az elkészült üveggömböket egységesen fehér szaténszalaggal díszítjük.
Az üveggömböt egyedi, biztonságos csomagolásban kapod kézhez. Számunka fontos a környezetünk, így csomagolásunk környezetbarát, nem használunk műanyagot. Az üveggömböket organikus fagyapottal védjük meg a sérülésektől.

Méretek 240 × 80 × 90 mm

I’ll Be Home For Christmas – Egyedi üveggömb Kollekció termékről 1 értékelés

  1. Kriszti

    Csodaszépek lettek a díszek, az első karácsonyra készültek a kisfiúnkkal, így mindig lesz dísz a fán,ami erre emlékeztet. Gyorsan érkeztek meg, bomba biztos csomagolásban és a minősége 5*. 🙂

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.