Holly Jolly Christmas – Egyedi üveggömb Kollekció

7 390 Ft

(1 vásárlói értékelés)

A fehér szín Karácsonykor kihagyhatatlan, a klasszikus Karácsonyi dekoráció része. Ezért készítettünk Neked egy kollekciót, melyben 3 db fehér üveggömböt találsz. Írd be a lenti mezőbe, hogy Neked mit írjunk egyedi üveggömbödre! Az üveggömbök átmérője 8 cm, felülete fényes vagy matt. Az üveggömböt fekete felirattal díszítjük egyedi igényeid szerint. Az elkészült üveggömböket egységesen fehér szaténszalaggal díszítjük.

Válassz üveggömbödhöz díszcsomagolást!

A képen az üveggömbök díszcsomagolásban láthatók.

Törlés

Mi őszintén hisszük, hogy a Karácsony a legszebb időszak az év során.
A fehér szín a tisztaságot, teljességet, a békét és a reményt jelképezi. A klasszikus Karácsonyi dekoráció kihagyhatatlan színe, könnyedén beilleszthető már meglévő díszeid mellé, hiszen bármelyik színnel jól passzol. Ezért készítettünk Neked egy kollekciót, melyben 3 db fehér üveggömböt találsz. Ne felejtsd el mindhárom gömböt egyedivé varázsolni, mondd el nekünk mit írjunk a gömbökre! Az üveggömbök átmérője 8 cm, felületük fényes vagy matt, melyet egyedi igényeid szerint fekete felirattal díszítünk. Az üveggömböket egységesen fehér szaténszalaggal díszítjük.
Az üveggömböket egyedi, biztonságos csomagolásban kapod kézhez. Számunka fontos a környezetünk, így csomagolásunk környezetbarát, nem használunk műanyagot. Az üveggömböket organikus fagyapottal védjük meg a sérülésektől.

Méretek 240 × 80 × 90 mm

Holly Jolly Christmas – Egyedi üveggömb Kollekció termékről 1 értékelés

  1. Savanya-Zombori Szilvia

    Kifogástalan, igényes, gyönyörű.
    Nagyon nagyon tetszik, szívből ajánlom Mindenkinek!
    Szilvi

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.