Holly Jolly Christmas – Egyedi üveggömb

2 790 Ft

(1 vásárlói értékelés)

A fehér szín Karácsonykor kihagyhatatlan, a klasszikus Karácsonyi dekoráció része. Írd be a lenti mezőbe, hogy Neked mit írjunk egyedi üveggömbödre! Az üveggömb átmérője 8 cm, kérheted fényes vagy matt felülettel, az üveggömböt fekete felirattal díszítjük egyedi igényeid szerint. Az elkészült üveggömböket egységesen fehér szaténszalaggal díszítjük.

Megtetszett a Holly Jolly Christmas gömb? Nézd meg kollekció ajánlatunkat és vásárold meg kollekcióban, kedvezőbb áron!

Válassz üveggömbödhöz díszcsomagolást!

A képen az üveggömb díszcsomagolásban látható.

Törlés

Mi őszintén hisszük, hogy a Karácsony a legszebb időszak az év során.
A fehér szín a tisztaságot, teljességet, a békét és a reményt jelképezi. A klasszikus Karácsonyi dekoráció kihagyhatatlan színe, könnyedén beilleszthető már meglévő díszeid mellé, hiszen bármelyik színnel jól passzol.
Az üveggömb átmérője 8 cm, kérheted fényes vagy matt felülettel, az üveggömböt egyedi igényeid szerint fekete felirattal díszítjük. Az üveggömböket egységesen fehér szaténszalaggal díszítjük.
Az üveggömböt egyedi, biztonságos csomagolásban kapod kézhez. Számunka fontos a környezetünk, így csomagolásunk környezetbarát, nem használunk műanyagot. Az üveggömböket organikus fagyapottal védjük meg a sérülésektől.

Méretek 95 × 90 × 100 mm

Holly Jolly Christmas – Egyedi üveggömb termékről 1 értékelés

  1. Tóth Boglárka

    Nagyon gyorsan megérkeztek a gömbök, ugyanolyan szépek, mint a képen. Teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással, csak ajánlani tudom ezeket az egyedi karácsonyi díszeket. A mi karácsonyfánknak biztosan ez lesz a legszebb dísze.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.