All I Want For Christmas Is You – Egyedi üveggömb

2 790 Ft

Nincs Karácsony piros nélkül! Írd be a lenti mezőbe, hogy Neked mit írjunk egyedi üveggömbödre! Az üveggömb átmérője 8 cm, kérheted fényes vagy matt felülettel, az üveggömböt fehér felirattal díszítjük egyedi igényeid szerint. Az elkészült üveggömböket egységesen fehér szaténszalaggal díszítjük.

Megtetszett az All I Want For Christmas Is You gömb? Nézd meg kollekció ajánlatunkat és vásárold meg kollekcióban, kedvezőbb áron!

Válassz üveggömbödhöz díszcsomagolást!

A képen az üveggömb díszcsomagolásban látható.

Törlés

Mi őszintén hisszük, hogy a Karácsony a legszebb időszak az év során.
Nincs Karácsony piros nélkül! Az igazi Karácsonyi melegséget sokunk számára a piros szín hozza el. Nekünk, akik gyakran zsonglőrködünk az idővel, főleg az ünnepi hajrában, szükségünk van némi plusz energiára, a piros pedig igazi energiabombaként hat ránk. Miért hagynánk ki az ünnepi dekorációból?
Az üveggömb átmérője 8 cm, kérheted fényes vagy matt felülettel, az üveggömböt fehér felirattal díszítjük egyedi igényeid szerint. Az elkészült üveggömböket egységesen fehér szaténszalaggal díszítjük.
Az üveggömböt egyedi, biztonságos csomagolásban kapod kézhez. Számunka fontos a környezetünk, így csomagolásunk környezetbarát, nem használunk műanyagot. Az üveggömböket organikus fagyapottal védjük meg a sérülésektől.

Méretek 95 × 90 × 100 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.