Szállítás

A megrendelt termékek házhozszállítását országosan a GLS végzi.

Szállítási idő: 8-10 munkanap

Kétféle opció közül választhatsz:

  1. Házhozszállítás – A házhozszállítás díja 1 990 Ft
  2. Személyes átvétel – A személyes átvétel díjtalan, előre egyeztetett időpontban, Keszthelyen történik.
  3. Időzített házhozszállítás – Oldalunkon lehetőséged van meghatározott időpontra kérni a kiszállítást. Ebben az esetben a szállítás díja 2990 Ft. Kérünk, ne felejtsd el a rendelés során a megjegyzés rovatban feltüntetni a kiszállítás kívánt dátumát.
  4. Külföldi szállítás esetén a szállítás díja 6990 Ft és 14590 Ft között alakul, országtól függően. Az alábbi országokba szállítunk jelenleg: Ausztria, Csehország, Hollandia, Horvátország, Németország, Románia, Svédország, Szlovákia és Szlovénia. A külföldre kért rendelések csak az oldalon keresztül történő bankkártyás fizetéssel egyenlíthetők ki. Bármely más országba is tudunk szállítani, ezzel kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen.

 

Fizetés

Webáruházunkban jelenleg csak bankkártyás fizetés lehetséges:

  1. Bankkártya – A Barion rendszerén keresztül tudsz oldalunkon bankkártyával fizetni. Elfogadjuk a Visa, Visa Electron, a Master Card, a Maestro és az American Express kártyákat. A Barionon keresztül a fizetés ingyenes, kényelmes és pillanatok alatt megtörténik! További információt a Barion fizetésről a GYIK menüpontban találsz.
  2. Utánvét –Rendelési értéktől függetlenül utánvéttel bankkártyával és készpénzzel is fizethetsz a futárnál. Utánvét esetén nem mindegyik futárnál lehetséges bankkártyás fizetés. Személyes átvétel esetén csak az oldalon keresztül történő bankkártyás fizetésre van lehetőség. Utánvét esetén 590 Ft-os plusz költséget számolunk fel.

További kérdés esetén, vedd fel csapatunkkal a kapcsolatot munkanapokon a [email protected] email címen.