Egyedi karácsonyi üveggömb - Boldog Karácsonyt!

Megosztás

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lepd meg munkatársaidat és partnereidet idén karácsonyra egyedi, személyes ajándékkal. Van nagyobb kiváltság annál, mint amikor legkedvesebb kollégáid és legfontosabb üzleti partnereid a karácsonyfára nézve is rád és a márkádra gondolnak? 

Miért a Nyolcpatkó?

A Nyolcpatkó egyedi, hazai és kézműves

Az üveggömbökre kerülő feliratoknak csak a képzelet szab határt. Ettől lesz minden darab egyedi, örök értéket képviselő dísze a karácsonyi ünnepnek. Kalligráfus művészünk segítségével bármilyen egyedi kívánságot teljesítünk, sőt, még céged vagy márkád logoját is kérheted rá, melyet tartós, hő-, fény- és vízálló matricával helyezünk a gömbökre.

Cégek, akik a Nyolcpatkót választották

Az elmúlt két év során több ezer gömböt készítettünk el cégek számára is. Nyolcpatkó egyedi üveggömbbel ajándékozta meg kollégáit és üzleti partnereit a Procter&Gamble, a Saint-Gobain Hungary Kft., a Gas Jeans, a Hold Vagyonkezelő Zrt., Metal 99 Kft. és a Szennaphar Bt.

Kérj egyedi árajánlatot most!

    Egyedi karácsonyi üveggömb - Boldog Karácsonyt!

    További Bejegyzések

    Ajándékozás

    A Nyolcpatkó sztori

    Ha valaki azt mondja nekem 2 évvel ezelőtt, hogy ez megtörténik -reményteli csillogással a szememben- kinevetem. Sőt, ha valaki azt mondja nekem idén januárban, hogy