Megosztás

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Így válassz ajándékot Szeretteidnek, válj az ajándékozás nagymesterévé idén karácsonykor! Bejegyzésünkben mutatunk 5 hibát, amit ne kövess el ajándékozás során és tippekkel látunk el, hogy örömet szerezz Szeretteidnek a legklasszabb ajándékokkal.

1. Nekem nem kell semmi!

Hányszor hallottuk már szüleinktől, hogy nekik semmilyen ajándékot ne vegyünk? Mi már számtalanszor. A szülők csak a legjobbat akarják a családnak, de gyakran elég aszkéták, ha saját magukról van szó. Lepd meg őket prémium minőségű ajándékkal, amit sosem vásárolnának meg önmaguknak, mégis mindig Rád gondolnak majd, ha ránéznek és az ára miatt sem kell aggódnod. Válassz Nyolcpatkó Adventi Üvegbúrát és lepd meg Szüleidet egy örök ajándékkal!

2. Sose vásárolj olyan ajándékot, aminek elektromos vezetéke van!

Egy praktikus ajándék bizony mutathatja, hogy energiát fektettél az ajándékozásba, hogy sokat gondolkoztál azon, hogy mire lehet szüksége Szerettednek, ez viszont nem mindig jó ötlet. Az ajándék mindig legyen valami olyan, amit az ajándékozott sosem venne meg magának, pedig közben nagyon vágyna rá.

3. Gondolj arra, mit üzensz az ajándékoddal!

Szeretünk gyorsan és praktikusan ajándékot vásárolni, ez viszont nem egyenlő azzal, hogy megvásároljuk az első olyan tárgyat, amit a karácsonyi hirdetésekben láttunk. Emlékszel arra, hogy tavaly mit kaptál karácsonyra? Arra is emlékszel, hogy mit adtál? Ha megfogadod tanácsunkat, többé sosem felelsz nemmel erre a kérdésre. Az ajándékkel üzenünk annak, akinek adjuk. Gondolj arra első sorban, hogy mit üzensz neki, ne arra, hogy milyen ajándékkal leped meg!

4. Ajándékozz környezettudatosan!

A csomagolópapír nem menő! Egy ajándék legfeljebb néhány napot tölt a csomagolópapírban, de az sem ritka, hogy csak 1-2 órát. Mit szólsz, ha azt mondjuk, többé nem kell karácsonyi csomagoló papírt venned, mégis átélheted a meglepetés örömét? Csomagolj fenntartható módon, rendelj névre szóló Karácsonyi zsákot! Használd hosszú éveken keresztül a felesleges és környezetterhelő csomagolópapír helyett!

5. Vegyél hazait!

Nagy a csábítás, hogy egy bevásárló túra alkalmával megtaláld az összes ajándékot, amit Szeretteidnek szánsz. Ez alatt az út alatt nagy valószínűséggel külföldi hálózatok boltjaiban fogsz elcsábulni. Ehelyett inkább kényelmesen, otthonodból keress hazai alkotókat, akik szívvel-kézzel készítenek magyar termkékeket. Amikor egy kis hazai vállalkozástól veszel terméket, azzal egy nagy álmot támogatsz. A Nyolcpatkó üveggömbjeit hazánkban, egy több évtizedes múltra visszatekintő manufaktúra készíti, kiváló minőségben. Mindegyik üveggömböt körültekintő odafigyeléssel, hatalmas szakértelemmel, kézzel készítenek. A Nyolcpatkó pedig egyedivé varázsolja hazai kalligráfus művészek segítségével. Idén karácsonykor tegyél a fa alá magyar kézműves terméket!

Nézd csak Lakatos Márk ajánlását!👇

+1 tipp – Ajándékozz egyedit!

Milyen a jó ajándék? Egyedi, kiváló minőségű, fenntartható forrásból származik, emellett csodás érzés adni és kapni is. Lehet szebb ajándékot választani Szeretteidnek, mint egy olyan meglepetést, amelyről szent este és az adventi időszakban hosszú éveken keresztül te jutsz majd az eszükbe? Szerintünk biztosan nem. Csapj le egyedi karácsonyi gömbjeinkre!

Egyedi karácsonyi üveggömb - Boldog Karácsonyt!
Nyolcpatkó Boldog Karácsonyt!

További Bejegyzések